Helmikuun toinen kauppareissu - Kerran kuussa kaupassa

Sitä tarkoittaa elää arvojensa mukaan.

Toinen kauppareissu olisi voitu helposti siirtää maaliskuun puolelle, jos emme olisi unohtaneet ostaa jotain, mitä nimenomaan tarvittiin helmikuun puolella.

Samalla kun helmikuussa ei käyty kaupassa ehdittiin miettiä minkälaista elämää sitä haluaa elää. Isona osana sitä ajatusta on se missä kunnossa haluaa elää.
Koskaan ei ole myöhäistä tai aikaista miettiä sitä asiaa ja se kuinka paljon siihen panostaa, kertoo siitä kuinka paljon itseään arvostaa.

Esikuvani <3 81-vuotias isovanhempani juuri sanoi eilen, että jos hänen kerran pitää tässä maailmassa vielä pitkään olla, niin hän mielummin on sitten paremmassa kunnossa kuin huonossa kunnossa - ja viettää joka päivä vähintään 2 tuntia tehden asioita, jotka tukee liikkuvuutta, kuntoa, henkistä ja fyysistä kykyä elää mahdollisimman hyvää elämää. 
<3  Sitä tarkoittaa elää arvojensa mukaan.

Toinen kauppareissu tehtiin 25.2.

Kauppareissu päätettiin tehdä ajatuksella, että sillä mennään taas mahdollisimman pitkään ja voidaan aloittaa tarkempi ruokavalio.
Sen lisäiksi, että esikoisen synttäritarjottavia ostettiin lapsen toiveen mukaan, ostimme täydennyksiä kaappiin harvinaisempien ja kalliimpien ostosten osalta.


Kauppaan meni 120,09e ruokaan  ja 20,85e linnunsiemeniin, joita vielä tälle talvelle pussillinen varmaankin menee.

 Näistä harvemmin ostetuista tarvikkeista riittää vielä hyvän aikaa, vaikka kauppareissua tehdäänkin tämän kuun puolella tarpeen mukaan.


Loppukuun muut menot

Ulkona syöminen kahdesti työreissussa 17,60e

Jääkaappi kotiinkuljetuksella - jonka kulut kylläkin menee maaliskuulle ja palaan siihen sitten. 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

6 vinkkiä miten pärjätä hoitovapaalla kotihoidontuella

Kesää kohti

Irti Rahapelistä - Robert Scheinfeld