Kesäkuu numeroina

Omaisuus

Osakkeet 18178,87
S-Juna 500e
Rahastot 3932,82e
Säästöt 4000
ASP 5360,08
Auto 3800

Yhteensä  35771,77 e (+2102,953)

Osakkeet taitaa olla nyt paremmassa jamassa kuin toukokuussa, sillä suhteellisen hyvältä näyttää tuo tämän kuun tilanne.
ASP-tilille laitoin lomarahoista ison siivun, rahastoihin meni rahaa ja osakekurssit olivat hyvällä mallilla päivänä, jona otin lukemat ylös.

Autolle laskin 200e arvonlaskun. Taidan sitä tahtia poistaa sen pikkuhiljaa kokonaan tuosta listasta.

Tässä kuussa on tulossa vielä lomarahoja sekä ylityörahoja, joten toivon voivani lihottaa tuota ASP-tiliä sekä säästötiliä rahastojen lisäksi.

Lomarahaa on varattuna tilillä nyt 1200e, joita tähän en merkinnyt. Niiden tarkoitus on olla normaalikulutuksen päälle lomaextraa, jota ei ole pakko käyttää, mutta jos sopiva käyttö tulee vastaan niin siihen sitten.

Veronpalautuksia ja mätkyjä odotellaan. Puolisolle on tulossa palautuksia maalämpöremontin vuoksi noin 2500e ja minulle lähes suunnittelemani summa mätkyjä - eli -1800e mätkyt.
Tästä erotus jää sitten puskuritilin täytteeksi.

Tästä tuli mieleeni, että pitäisi tutkia säästötavoitteen tila.
Suunnittelin , että säästämme 15 000e tänävuonna ja puolet vuodesta on nyt takana. Olisi hyvä tutkia missä kohtaa olemme menossa.
Sellainen postaus siis jossain vaiheessa tulossa eetteriin :)

Mukavaa heinäkuuta! Toivotaan, että säät suosii lomalaisia.Kommentit

  1. Hei, luotto yksilöiden välillä on rahoitustapahtuma, jolla lainataan rahaa suoraan ihmisiltä ilman pankin väliintuloa. Suurimman osan ajasta se tehdään perhe- tai ystävällisessä ympäristössä. Mutta viime aikoina voit lainata muukalaiselta. Olen valmis tarjoamaan lainoja kenelle tahansa, jolla on mahdollisuus maksaa se takaisin ilman huolta. Odotan innolla tekemistäni kanssasi, jos tarvitset todella luottoa ja jos se on hyvää.

    Sähköposti: ( simondurochefort@gmail.com )

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

6 vinkkiä miten pärjätä hoitovapaalla kotihoidontuella

Kesää kohti

Irti Rahapelistä - Robert Scheinfeld