Kesää kohti

 Maailmalla myllähti aikamoinen myräkkä tuossa kuukausi sitten.
Käsittämätöntä, että meidän naapurivaltio on lähtenyt hyökkäyssotaan.
Se nostatti kummasti vanhoja ja uusia pelkoja pintaan ja pian huomasinkin pyyhkiväni pölyjä harasta ja lapiosta ajatuksena laittaa jotain kasvamaan ensikeväänä. 

Tilannetta ei meinaa oikein uskoa todeksi tai en osaa oikein jäsennellä sitä miten se tulee lopulta oikeasti vaikuttamaan pitkällä tähtäimellä. Huomaan, että mieli tekee kuitenkin kasvattaa itse omaa ruokaa - ihan jo pelkästää sen vuoksi, että saisi jotain kokemusta ja näkemystä asiasta jos ihan kunnon tosipaikka vielä joskus sattuisi tulemaan. 

Toisaalta tuntuu, että viisainta tässä tilanteessa on vaan keskittyä perustekemiseen ja omasta hyvinvoinnista huolehtimiseen.
Jossain kuosissa pysyvä mielenterveys on ollut kovaa valuuttaa näinä aikoina.

Mukavia asioita työrintamalla 

Mukavia asioita tapahtuu työrintamalla, kun hain uutta tehtävää ja sain sen. 
Pääsen laajentamaan omaa osaamistani uusille alueille. 

Hauskaa tässä on se, että en taaskaan etsinyt työtä tai ollut vaihtamassa, mutta työ löysi minut ja oli alusta alkaen tuntui selvältä, että saan tehtävän, jos haen sitä.  Hakemisen jälkeen epäröin vielä pitkään, että lähtisinkö nykyisestä tehtävästä vai en, mutta lopulta sitten kuitenkin päätin lähteä rohkeasti eteenpäin. Tietenkin. 

Pääsin testaamaan harjoittelemiani taitoja esimerkiksi palkkaneuvotteluissa ja työstä keskustellessa. Toki totinen työ on vasta edessä, kun muutos uuteen tapahtuu tässä kevään aikana. 
Olen todella ylpeä itsestäni, sillä olen osoittanut itselleni sen, että usein riittää, kun luottaa ja antaa ajan hoitaa asioita. 
Siinä odotellessa sitten tekee parhaansa, opettelee uusia taitoja, toimii omien arvojen mukaan, pitää huolta itsestään ja muista ja pienillä muutoksilla raivaa polkua kohti uusia mahdollisuuksia. 

Tässä kesää kohti mennessä mielessä on, että kesän aikana tosiaan kasvatetaan vähän omia yrttejä ja ties vaikka perunaa. Ja harjoitellaan retkeilytaitoja ja hankitaan varusteita. 

Näillä ajatuksilla alkakoon huhtikuu 2022.


 


Kommentit

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

6 vinkkiä miten pärjätä hoitovapaalla kotihoidontuella

Irti Rahapelistä - Robert Scheinfeld