Viimeinen rutistus ennen joulua

Huhhuh.. 
En meinaa osata muuta sanoa.

Töissä on mahdoton haipakka päällä ja päivät venyy. Samaan aikaan siviilielämässä on järjesteltävää- lasten hoitokuvioita ja muuta mietittävää ja organisoitavaa keskelle työpäiviä ja niiden jälkeen niin, että oikeastaan levolle ja palautumiselle ei meinaa jäädä aikaa.

Talousexceliini en ole ehtinyt edes vilkaista enkä ole lainkaan perillä salkun tilanteesta. Toisaalta ajattelen, että sijoitustaktiikkani osta ja unohda toimii tällä tavalla paremmin.
Olen ostanut ja nyt vaan olen unohtanut. Ja kurssien lasketellessa varmaan mielenterveyden kannalta parasta onkin antaa vaan olla ja ostaa lisää silloin kun siihen on rahaa.

Rahaa on kuukauden aikana tullut ja mennyt ja sekin tilanne vaan on mikä on.
Tammikuussa alkaa uudenlaiset talouskuviot, jotka pitäisi suunnitella ja toteuttaa ja sillä tavalla automatisoida rahaliikenne mahdollisimman helpoksi.
Uusia kustannuksia tulee lasten hoitomaksuista, mutta jotkin kulut todennäköisesti laskee sen myötä, kun olemme päivät poissa ja lapset syövät hoitopaikoissaan osan aterioista.
Näitä ja muita muutoksia pitäisi pureskella tässä vielä loppuvuoden aikana.

Joulun aikaan tarkoituksena on olla ja ottaa levon kannalta, viettää aikaa perheen ja läheisten kanssa ja palautua joulua edeltävistä kiireistä.
Tarkoitus on myös järjestää aikaa parisuhteelle joka on viimevuosina jäänyt lapsiarjessa ja työkiireissä kaiken muun jalkoihin. Hoitamaton parisuhde on tikittävä aikapommi ja sen räjähdyksen haluan välttää, joten sille on joulun aikaan myös löydyttävä aikaa.

Ennen vuoden päättymistä on ajatuksenani summata mennyttä vuotta, joka on ollut monella tavalla opettavainen.

Kommentit

 1. Minusta kanssa aina tuntuu, että AINA ennen joulua on sellainen maailmanlopun meininki ja sitten jouluaattoiltana sitä rättiväsyneenä sohvalle rojahtaa. No tällaisia ne ruuhkavuodet (kai?) ovatkin.

  Kiitos, että löysit blogiini ja kommentoitkin : D toivottavasti jäät myös lukijaksi.

  Mukavaa joulua ja menestyksekästä vuotta 2019!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja menestystä myös sinun vuoteesi :)

   Tästä pitää vaan nauttia niin kauan kuin tätä kestää :)

   Kiitos kommentista!

   Poista
 2. Joulun alla kiire tuntuu tosiaan vaan lisääntyvän. Onneksi on pitkät joulun pyhät, jolloin voi nollata tilannetta ja nauttia jouluherkkuja :)

  Rauhallista joulua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joulu tuli niin tarpeeseen, mutta meni kyllä nopeasti.

   Kiitos kommentista :)

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

6 vinkkiä miten pärjätä hoitovapaalla kotihoidontuella

Kesää kohti

Irti Rahapelistä - Robert Scheinfeld