Numeroita lokakuulta

Omaisuus 

Osakkeet    15405,63e
Rahastot       1189,87e
S-Juna            500,00e
BNorSäästöt  1402,95e
Auto                4900,00e
Yhteensä      23398,45e

Velat
ei velkaa omissa nimissä

Tulos 23398,45e

Auton merkitseminen tuohon tuntuu jotenkin hankalalta. Auton arvoa on vaikea arvioida, mutta  jonkinlainen rahallinen arvo sillä kuitenkin on. Käyttöarvo ainakin. 
Menkööt nyt tuolleen laskevasti pikkuhiljaa.

Osakkeita olen ostanut muutaman kerran lisää tässä kuukausien varrella puhumatta siitä mitään kenellekään. Ostoni ovat hyvin pieniä ja lähinnä mielenkiinnosta ja aika fiiliksellä tehtyjä.
Taktiikan ollessa osta ja unohda, yritän ostella sellaisia tuotteita joita käytän tai voisin käyttää arjessa ja elämässä ja sitä myöten sitten koen jonkinlaista käytännön uskoa yhtiöön.

Tuntuu mukavalta nähdä viisinumeroinen summa omaisuuteni arvona ja vielä mukavammalta tulee tuntumaan vuosien varrella kun tuo summa tuosta kasvaa.
Sitä odotellessa :)


Kommentit

 1. Oi, hyvältä näyttää! Itselläni tavoitteena saada autolaina piakkoin maksettua, sitten jää enää luottokortti (joka elää edestakaisin tilanteen mukaan) ja asuntolaina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näyttää kyllä suorastaan hullun hyvältä, mutta todellisuudessa mikään ei ole muuttunut, koska rahat on perheessämme yhteisiä.
   Tällä hetkellä maksan kaikki meidän perheen menot, lainat, maksut - kaikki. Tosin se onneksi parin viikon päästä muuttuu takaisin kahden tienaajan talouteen.

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

6 vinkkiä miten pärjätä hoitovapaalla kotihoidontuella

Kesää kohti

Arjen ajansäästövinkit lapsiperheessä