Maaliskuuta numeroina

Maaliskuu 2018


Omaisuus 
Osakkeet 14974,75
Rahastot 232,66
S-Juna 500
BNorSäästöt 3002,95
Auto 1000
Yhteensä 19710,36

Velat
Remonttilaina 9110,68
Luotto 4269,68
Yhteensä 13 380,36

Tulos 6330


Maaliskuu oli kyllä erinomainen tässä suhteessa ja luvut näyttää paljon paremmilta kuin tammi- ja helmikuussa.
Tein pienen muutoksen suunnitelmaan ja päätin maksaa yhteisistä säästöistä korkeakorkoisempaa luottoa nopeammin ja sen vuoksi "tyhjästä" väheni tuo luotto. En muista kuinka paljon säästän tällä, mutta muutamasta satasesta on kuitenkin kysymys. Lainaa olisi maksettavaksi vielä ainakin 3 vuotta normaalin aikataulun mukaan.

Samalla sitten päätin siirtää yhteiseltä perussäästötililtä paremmille koroille tonnin lisää.
Sain myös osinkoja kahdelta yhtiöltä (hullu kasa rahaa eli 34,77e :D ) ja omalta työnantajalta lähes 600e tulospalkan normaalin palkan lisäksi.
Normaalista palkasta vähennettiin vain pieni veroprosentti, sillä laitoin sen tarkoituksella alas loppuvuodeksi. Maksan sitten mätkyjä ensivuonna. Nämä näkyy tässä kuussa lopputuloksessa.

Loppuluotto olisi ajatuksena maksaa pois nopsasti tässä kevään ja kesän aikana. Sen jälkeen sitten keskittyä enemmänkin siihen puskurin kasvattamiseen hetken aikaa.
Samaan aikaan olisi tarkoitus alkaa tosissaan säästää isompia remontteja varten rahastoon, sillä remonttia on tulevina vuosina tulossa.

Auto jatkaa murheenkryyninä olemista ja pahoin pelkään, että sen arvo vielä romahtaa. Tänäaamuna siinä nyky automaattivaihde ja pelkään, että se vaihdelaatikko on seuraava hajoaja. Mut toivottavasti olen väärässä.

Tässä katsaus maaliskuuhun.







Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

6 vinkkiä miten pärjätä hoitovapaalla kotihoidontuella

Kesää kohti

Irti Rahapelistä - Robert Scheinfeld